Hoe koop je de juiste manchetknopen?

Horloge uurwerk manchetknopen

In het land van de manchetknopen kun je te kust en te keur. Ook bij Bijzonderemanchetknopen.nl hebben we inmiddels al meer dan 100 paar manchetknopen op voorraad, dus we kunnen ons heel goed voorstellen dat dit inmiddels wel wat keuzestress oplevert bij het manchetknopen kopen. Daarom helpen we je graag bij de keuze voor leuke en toepasselijke manchetknopen, die passen bij jou en de gelegenheid waarbij je ze wil dragen.

Een veilige keuze

Je kan natuurlijk op safe spelen met manchetknopen. Wij van Bijzonderemanchetknopen.nl vinden dat wel een beetje saai, wij zijn ook niet voor niets van de bijzondere manchetknopen. Maar, je kan dan gaan voor stalen of goudkleurige manchetknopen met een simpel plaatje. Dat kan overal bij passen, voor een klassieke look waar je niks fout mee kan doen. Je kan dan bijvoorbeeld ook gaan voor onze stoffen manchetknopen of gekleurde strepen manchetkopen.

Een bijzondere gelegenheid vraagt om bijzondere manchetknopen

Ga je binnenkort naar een bruiloft, een ander mooi feest of nog iets anders waarbij je de show wil stelen? Dan hebben we zoveel keuze voor je dat je er wellicht keuzestress van krijgt. Voor bij een bruiloft hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide collectie bruiloft manchetknopen die een en al liefde uitstraalt. Met hartjes, bruidsparen of manchetknopen voor als je getuige bent.

Rode hartjes manchetknopen

Maar ook tijdens de feestdagen kun je naar hartenlust je uitleven met bijpassende manchetknopen. Met heuse kerstbomen aan je manchetknopen kun je chique maar toch ook heel erg feestelijk voor de dag komen. Voor Oud & Nieuw hebben we ook al de champagne voor je geregeld, lekker voor aan je manchetten. Of deze variant met kurkentrekkers, altijd handig als je een fles open moet trekken. Ook voor de meer lugubere en bijzondere feestdagen hebben we bijpassende knopen, met speciale setje voor de Dag van de Doden en voor Halloween. Is dat even schrikken?

Als je meer hebt dan alleen een hobby..

Je hebt natuurlijk niet per se een speciale gelegenheid nodig om manchetknopen te kunnen dragen of manchetknopen te kopen. Als je een mooie hobby hebt waar je trots op bent kun je dat natuurlijk ook terug laten komen in je outfit. Bijvoorbeeld als je een fervente motorrijder bent, graag je met dieren omringt, of graag een mooie langspeelplaat opzet. Kortom, er is altijd een gelegenheid om manchetknopen te dragen.

Het perfecte cadeau

Draag je zelf niet graag manchetknopen, maar heb je een vriend of een partner die dat graag doet, dan kun je natuurlijk ook altijd manchetknopen cadeau geven. Bij elk product in onze shop staat een uitgebreide beschrijving voor welk type mens deze manchetknopen geschikt zijn, dus leef je daarmee ook vooral uit bij het manchetknopen kopen.

[porto_best_selling_products view=”products-slider” per_page=”4″]
Dit bericht is gepost in tips. Bookmark de link.