Het perfecte afstudeercadeau: Een paar bijzondere manchetknopen

afstudeercadeau bijzondere manchetknopen

Wat geef je een goede vriend cadeau voor zijn afstuderen? Doe je net als de hele meute een willekeurige fles drank cadeau? Probeer je misschien quasi-intellectueel over te komen middels een boek wat iedereen al gelezen heeft, of wil je misschien echt een origineel afstudeercadeau geven? Wij van Bijzonderemanchetknopen.nl adviseren dan bijzondere manchetknopen. Niet geheel verrassend dat wij dat vinden, daarom geven wij graag wat uitleg waarom en wat je dan allemaal kan doen met manchetknopen als afstudeercadeau.

Je kan manchetknopen uitzoeken die precies bij de studie van de afstudeerder passen.

Stel: Je bent uitgenodigd voor een afstudeerfeestje van een dokter in spé. De beste man is apetrots dat hij straks allemaal mensen beter mag maken. Daar hoort natuurlijk wat symboliek bij, wat kan in de vorm van de Caduceus staf. Wist je dat die er ook zijn in de vorm van de Caduceus staf manchetknopen?

Dit kun je natuurlijk doortrekken bij mensen die Bouwkunde gestudeerd hebben. Deze afgestudeerde bouwvakkers hebben natuurlijk stijlvolle bouwhelmen nodig, die ze op kantoor ook nog aan hun manchetten kunnen dragen in de vorm van bouwhelm manchetknopen.

afstudeercadeau bijzondere manchetknopen

Wil je met recht echt een goed afstudeercadeau geven? De nieuwe Bram Moskowicz’, of meer Mr. Frank Visser? Of gewoon een goede nieuwe meester in de rechten die blij dat hij klaar is met zijn rechtenstudie? Je kan het in elk geval goed afwegen met de weegschaal manchetknopen.

Gaat er een nieuwe Einstein afstuderen? Iemand die de kernfysici verteerd alsof het zoete koekjes zijn en eigenlijk vindt dat het deeltje niet klein genoeg kan zijn. Die kun je bijvoorbeeld de atoom manchetknopen cadeau geven, om tot de kern te komen.

Verder kun je de verse wiskundigen kun je 3,14159 keer zo blij maken met de Pi manchetknopen. Daarmee zijn we overigens wel even rond met de afstudeercadeaus per studie. Je begrijpt het, je kan heel veel kanten met manchetknopen voor een afstudeercadeau.

Je kan manchetknopen cadeau geven die precies bij de persoon passen.

Het is uiteraard ook mogelijk om nog wat creatiever aan de slag te gaan. Als je bijvoorbeeld een huisgenoot hebt die er altijd een enorme bende van heeft gemaakt in huis, kun je voor de echte sloddervos natuurlijk Vos manchetknopen kopen om cadeau te geven. Iemand met meer Britse aspiraties kun je een Britse telefooncel aan de manchetten, of bolhoed en paraplu manchetknopen geven.

Een vriend met een niet al te scherpe blik kun je natuurlijk de bril manchetknopen cadeau geven. Een echte klassieker in elke vriendengroep is verder een echte gierigaard, die kun je uiteraard niet blijer maken dan met geldzak manchetknopen.

Maak het speciaal met een opbergdoosje

Om het afstudeercadeau helemaal af te maken kun je er ook voor kiezen om de manchetknopen met een opbergdoosje cadeau te doen. Meteen goed opgeborgen voor tijdens het feest, om ze bij elkaar te houden, maar ook om het geheel net even wat chiquer over te laten komen. Handig, of niet?

In de geest van ‘Wij van WC-eend’, rest ons niks anders dan nu te concluderen: Daarom adviseren wij van Bijzonderemanchetknopen.nl, bijzondere manchetknopen voor een afstudeercadeau.