Over bijzonderemanchetknopen.nl

Wat is er nu mooier dan op een speelse manier met je uitstraling omgaan? Precies dat vroegen drie ondernemers uit Haarlem zich af. Toen zij een aantal manchetknopen tegenkwamen die een grote glimlach op hun gezicht hadden getoverd, wisten zij dat zij dit verder uit moesten dragen. Er zijn namelijk al genoeg manchetknopen in de vorm van een bolletje, een goudkleurig rechthoekje, of zilveren patroontje. Juist met bijzondere manchetknopen kan je een speelse twist geven aan je uitstraling als je toch al strak in pak moet gaan.

Daarom is er nu Bijzonderemanchetknopen.nl. Manchetknopen die ons een glimlach op het gezicht bezorgen of zelfs een luide lach bezorgen. Manchetknopen waarvan wij eerst ook dachten, ‘Hoe verzin je het?’ Bijzondere manchetknopen waarvan je wellicht wel houdt, en die anderen weer absoluut niet mooi vinden. Manchetknopen die wat over jou zeggen: je beroep, je hobby’s, of weer een ander bijzonder verhaal van je kunnen vertellen. Van exemplaren met een badeend, een vliegtuig of juist een gitaar, we hebben er een hoop. Geen garantie dat we alle bijzondere exemplaren in ons assortiment gaan opnemen, dat is simpelweg onmogelijk. We doen alleen ons best om een mooie selectie manchetknopen in ons assortiment op te nemen die niet alleen bij ons een glimlach kunnen verzorgen. Die manchetknopen brengen wij graag bij elkaar op Bijzonderemanchetknopen.nl.

Daarnaast vinden wij nog een ander punt belangrijk. Geen gedoe. Daarom verzenden wij elke bestelling gratis en doen wij ons best die snel bij jullie te bezorgen. Ontevreden klanten krijgen hun geld terug, zoals het hoort. Maar bovenal doen wij ons best om te zorgen dat jullie niet ontevreden worden, want dat houdt het leuk voor ons allemaal. Niemand houdt van de paarse krokodil, dus wij ook niet.

Bijzonderemanchetknopen.nl is een initiatief van Fried Air Investments, wat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71205209.