Bijzonderemanchetknopen.nl steunt de Oekraïense slachtoffers

Ook wij van Bijzonderemanchetknopen.nl zijn enorm geschokt door de gebeurtenissen in de Oekraïne, beter gezegd, de laffe Russische aanval op een soeverein land. Dit kunnen wij ook niet zomaar laten passeren, al weten wij dat onze invloed natuurlijk heel erg klein is. Maar we kunnen wel wat doen voor de Oekraïeners, weten we en we doen daarom ook wat.

Daarom hebben we besloten om de Oekraïense vlag manchetknopen extra in het zonnetje te zetten. Dit doen we door de volledige opbrengst van deze manchetknopen te gaan doneren aan de slachtoffers van de invasie in de Oekraïne. Het specifieke goede doel weten we nog niet, het kan hierin Giro 5125 worden van het Rode Kruis, maar het kan ook zijn dat dit via eigen lokale contacten gedoneerd zal worden. Dit is afhankelijk van het beeld wat wij krijgen in hoeverre het geld het beste besteed kan worden wat daar nodig is.

Deze Oekraïense vlag manchetknopen zijn natuurlijk heel erg geschikt om in deze tijden te gaan dragen. Zo kun je jouw steun uitdragen aan de Oekraïne en deze aanval te veroordelen, jouw steun aan de bevolking uitspreken. Zo kunnen we allemaal een klein steentje bijdragen in deze sombere tijden. Je kan de manchetknopen kopen via de link hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *