Bijzonderemanchetknopen neemt Verzilverdekwartjes.nl over

Bijzonderemanchetknopen.nl heeft de webshop Verzilverdekwartjes.nl overgenomen, een webshop bekend van munten manchetknopen. Hiermee wordt het assortiment van Bijzonderemanchetknopen.nl met ruim 250 soorten manchetknopen aangevuld, manchetknopen gemaakt van échte muntstukken uit verschillende jaargangen.

Lucas Vos, partner bij Fried Air Investments: “Met de overname van Verzilverdekwartjes.nl versterken we het merk van Bijzonderemanchetknopen.nl en verrijken we het aanbod van onze webshop enorm. Wij zijn dan ook erg blij dat we de mogelijkheid hebben gekregen deze overname te kunnen doen, dat dit ons door Verzilverdekwartjes.nl is gegund.”

Maarten Pompe, eigenaar van Verzilverdekwartjes.nl: “Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd heb ik voor Fried Air Investments gekozen, en ik ben blij dat het overnameproces soepel en snel is verlopen en dat ik mij nu kan richten op nieuwe uitdagingen.”

Uniek aanbod van munten manchetknopen door brede range van jaren
De overname van Verzilverdekwartjes.nl is inmiddels afgerond en daarmee zijn de manchetknopen met gulden munten inmiddels terug te vinden in de webshop. ‘We zijn heel blij deze munten manchetknopen van zowel kwartjes als originele centen te kunnen aanbieden, zowel verguld als verzilverd. Daarnaast zijn wij blij met de brede range van jaartallen van oorsprong van deze munten, van 1948 tot en met 2000 uit de regeerperiodes van zowel Beatrix en Juliana,’ vertelt Jelle Postma, partner bij Fried Air Investments. ‘Wij hopen dat het publiek net zo blij zijn met deze bijzondere manchetknopen als dat wij dat zelf zijn’.

Over Fried Air Investments

Fried Air Investments, opgericht in 2018 door Tim Barelds, Jelle Postma en Lucas Vos, is een bedrijf uit Overveen met meerdere webshops en websites. Naast Bijzonderemanchetknopen.nl zijn Bretelsstore.nl, Lampensale.nl en Sanitairselectie.nl onderdeel van het portfolio van websites waarmee Fried Air Investments.nl een brede groep aan consumenten bedient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *